ABD'li ünlü bilim kadınının cesedi mağarada bulundu!

Yunanistan’ın Girit Adası’na konferans için giden ABD’li biyolog Suzanne Eaton bir haftadır kayıptı. Ödüllü bir bilim kadını olan Eaton'ın cesedi daha önce sığınak olarak da kullanılan bir mağarada bulundu. Ünlü bilim kadınının boğularak öldürüldüğü belirlendi...

Yunanistan'ın Girit Adası, bilimsel konferansa katılan Suzanne Eaton'ın koşuya çıkmasından bir hafta sonra boğularak öldürülmüş halde eski bir sığınakta bulunmasının şokunu yaşıyor. Polis ödüllü moleküler biyologun cinayete kurban gittiğini açıkladı.

Yunanistan'ın Girit Adası'nda haftabaşında 2. Dünya Savaşı'ndan kalma bir sığınakta ölü bulunmuş olan ABD'li bilim insanı Suzanne Eaton'ın öldürüldüğünden şüphelenildiği belirtildi.

Bugün haber ajanslarına konuşan Yunan polis kaynakları, 59 yaşındaki Suzanne Eaton'ın boğularak ölmesinin gerisinde bir suç eyleminin bulunduğunu, cinayete kurban gittiğini söyledi.

ABD'li ünlü bilim kadınının cesedi mağarada bulundu!

CBS'e konuşan bir adli tıpçı "Yüzde 100 cinayet" derken cinayete birden fazla kişinin karışmış olması gerektiğini belirtti.

VÜCUDUNDA YARALAR VAR

Haberlere göre cesedi inceleyen iki adli tıpçı, Eaton'ın ağzının ve burnunun kapatıldığı sonucuna vardı.

Vücudundaki bıçak yaralarının kadını hareketsiz hale getirmeye uğraşırken açılmış olabileceği ifade edildi.

ABD'li ünlü bilim kadınının cesedi mağarada bulundu! ile ilgili etiketler ABD Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.