ABD'den yeni seyahat kararı! Aşı olmayan 18 yaş üzeri yabancılara vize verilmeyecek...

ABD yönetiminin ülkeye yapılan seyahatler için yeni bir aşı zorunluluğu getireceği belirtildi. Yeni karara göre, aşı yaptırmayan 18 yaş ve üzeri yabancı ülke vatandaşları ABD'ye giremeyecek.

ABD yönetiminin üst düzey yetkilileri Amerikan basınına yaptıkları açıklamaya göre, Biden yönetimi, uluslararası seyahatler için yeni koronavirs önlemlerini bugün duyuracak. 

TAM AŞILI OLMA ZORUNLULUĞU

Yetkililer, Biden yönetiminin, ABD'ye seyahat edecek 18 yaş üzerindeki tüm yabancı ülke vatandaşlarına Kovid-19'a karşı tam aşılı olma zorunluluğu getireceğini kaydetti.

ABD YÖNETİMİ BUGÜN DUYURACAK

Şu anda tüm uluslararası uçuşlarda ülkeye giriş için PCR testi isteyen ABD yönetiminin, söz konusu seyahat düzenlemesine ilişkin duyuruyu bugün ilerleyen saatlerde yapması bekleniyor.

KASIM AYINDAN İTİBAREN BAŞLAYACAK

Yeni alınan kararla birlikte kasım ayından itibaren yurt dışından gelen 18 yaş üstü herkesin aşılı olma zorunluluğu olacak.

 

Kaynak: AA

ABD'den yeni seyahat kararı! Aşı olmayan 18 yaş üzeri yabancılara vize verilmeyecek... ile ilgili etiketler Vize ABD aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.