ABD’den yaptırımlar gelecek mi? İncirlik ve Kürecik kapatılır mı?

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un yeni bölümü yayında…

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ programının yeni bölümünde Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım tehdidinin geldiği noktayı ve buna karşılık Ankara’nın İncirlik ile Kürecik üzerinden karşı tepkisinin neler olabileceğini değerlendirdi.

TÜRKİYE LİBYA’YA ASKER Mİ GÖNERECEK?

Programda, Türkiye ile Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti arasında güvenlik ve askeri işbirliği ile deniz yetki alanlarının sınırlandırılmasına ilişkin mutabakat muhtıraları imzalanmasının ardından gündeme gelen, “Türkiye Libya’ya asker mi gönderecek?” sorusu da masaya yatırıldı.

Ayrıca, Deniz Kuvvetleri’nden ihraç edilen 316 astsubay ile ilgili bilirkişi raporunda ortaya çıkan FETÖ’nün yeni şifreleme yönetimi de konuşulan başlıklar arasında yer aldı.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

ABD’den yaptırımlar gelecek mi? İncirlik ve Kürecik kapatılır mı? ile ilgili etiketler FETÖ Türkiye Ankara SuperHaber YouTube Libya astsubay Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Deniz Kuvvetleri İncirlik asker kürecik ulusal mutabakat hükümeti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.