ABD'den sonra İngiltere'den de Suudilere yaptırım!

İngiltere Başbakanı Theresa May, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayına karışan şüphelilerin İngiltere vizelerinin iptal edileceğini söyledi. ABD de Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile bağlantılı Suudi yetkililerin vizelerinin iptal edileceğini belirtmişti.

İngiltere Başbakanı May, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayına karışan şüphelilerin İngiltere vizelerinin iptal edileceğini söyledi.

İngiltere Başbakanı Theresa May Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümünde bütün şüphelilerin İngiltere'ye girmesini engelleyeceğini ve günün ilerleyen saatlerinde Kral Selman ile görüşeceğini belirtti.

May parlamentoya yaptığı açıklamada "Acilen bu konuda ne olduğunu tam olarak bilmemiz gerekiyor. Günün ilerleyen saatlerinde Kral Selman ile görüşmeyi bekliyorum" dedi.

May, "Dışişleri Bakanlığı bütün şüphelilere karşı İngiltere'ye girmelerini engellemeye yönelik hareket geçiyor ve bu kişilerin vizeleri varsa, bu vizeler bugün iptal edilecek" dedi.

ABD yönetimi, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ölümüyle bağlantılı oldukları gerekçesiyle Suudi Arabistanlı 21 yetkilinin vizelerini iptal ederek vize yasağı uygulayacağını açıklamıştı.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Kaşıkçı'nın ölümüyle bağlantılı Suudi yetkililerin vizelerinin iptal edileceğini belirtmiş, yaptırım kararlarının gelen yeni bilgiler ışığında farklı alanlarda da uygulanmaya devam edileceğini duyurmuştu.

ABD'den sonra İngiltere'den de Suudilere yaptırım! ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı İngiltere Suudi Arabistan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.