ABD'den şaşırtan açıklama: "DEAŞ ile Manchester saldırısı arasında bağlantı yok!"

ABD istihbaratı, DEAŞ'dan yapılan açıklamaya karşın, örgütün Manchester'da 22 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla arasında henüz bağlantı kurulamadığını belirtti.

coats

ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Dan Coats, Senato’nun Silahlı Servisler Komitesi’ndeki konuşmasında Manchester saldırısı hakkında konuştu. Coast, “DEAŞ’ın saldırıyı üstlendiğinden bahsetmeliyim, bununla birlikte örgüt neredeyse tüm saldırıları üstleniyor. Henüz bağlantılarını tespit edemedik” dedi.

Machester Arena’da ABD’li şarkıcı Ariana Grande'nin konseri sırasında yaşanan ve 22 kişinin öldüğü saldırıyı IŞİD üstlenmişti.

ABD'den şaşırtan açıklama: "DEAŞ ile Manchester saldırısı arasında bağlantı yok!" ile ilgili etiketler DEAŞ Saldırı terör ABD Manchester
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.