ABD'den PKK/YPG'li teröristlere yeni destek

ABD yönetiminin Joe Biden döneminin başlaması ile birlikte terör örgütü PKK/YPG'ye destek vermeye devam ettiği öğrenildi. ABD özel kuvvetlerinin Suriye'nin Haseke bölgesinde terör örgütü unsurlarına eğitim verdiği görüntüler ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG'ye karşı mücadelesi sürerken, ABD'nin ise 'DEAŞ ile mücadele' bahanesi ile teröristlere destek vermeye devam ediyor.

ABD'den PKK/YPG'li teröristlere yeni destek

ABD'nin Joe Biden döneminin başlaması sonrası Suriye'nin kuzeydoğusunda terör örgütü YPG/PKK işgalindeki bölgelerde bulunan üs ve askeri noktalardan örgüte destek vermeye devam ettiği ortaya çıktı.

ABD'den PKK/YPG'li teröristlere yeni destek - Resim : 2

Suriye’nin Heseke bölgesinde ABD özel kuvvetlerinin terör örgütüne çeşitli askeri eğitimler ile destek verdiği görüntüleri yayıldı.

TERÖRİSTLER ABD SİLAHLARI İLE EĞİTİM GÖRÜYOR!

SuperHaber’in elde ettiği görüntülerde PKK/YPG’li teröristlerin ellerinde, ABD yapımı silahlar olduğu ve teröristlerin ABD'den aldıkları askeri araçları kullandıkları görülüyor.

ABD'den PKK/YPG'li teröristlere yeni destek - Resim : 3

İstihbarat birimlerinin yaptığı çalışmalarda Suriye’nin Haseke, Rakka ve Deyrizor illerinde ABD’nin askeri güçlerinin terör örgütünün Suriye yapısı okan YPG’lilerden oluşan özel birim kurarak destek verdiği belirlendi.

ABD'den PKK/YPG'li teröristlere yeni destek - Resim : 4

ABD özel kuvvetlerinin eğittiği YPG/PKKlıların, DEAŞ’lıların tutulduğu AL HOL kampında sözde operasyonlar yapmak için kurulduğu iddia edildi.

ABD'den PKK/YPG'li teröristlere yeni destek ile ilgili etiketler ABD YPG Suriye terörist destek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.