ABD'den dehşet veren görüntüler geldi: Görenler "Amerikan rüyası bu mu?" diye sordu

ABD'nin Philadelphia kentinden gelen görüntüler dehşete düşürdü. Ortaya çıkan görüntülerde uyuşturucu bağımlılarını görülüyor. İnsanların adeta yürüyen ölüye benzediği anları görenler "Amerikan rüyası bu mu?" diye sordu

ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia şehrinde uyuşturucu bağımlılarının içler acısı hali kaydedildi. Ayakta durmakta dahi güçlük çeken insanların dehşet verici boyuttaki halleri izleyenleri şaşırtıyor.

ABD'de artan uyuşturucu kullanımı sokakların görüntülenmesiyle bir kez daha ortaya çıktı. Milyonlarca gencin uyuşturucu bağımlısı olduğu ABD'de zombi filmlerini andıran görüntüler kaydedildi. Dünya basınında yer alan uyuşturucu bağımlıların görüntüleri sosyal medyada da binlerce kez paylaşıldı.

ABD'den dehşet veren görüntüler geldi: Görenler "Amerikan rüyası bu mu?" diye sordu

DEHŞET VERİCİ GÖRÜNTÜLER

ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia şehrinde uyuşturucu bağımlıların dehşet verici görüntüleri gündem oldu. Söz konusu görüntülerde insanların adeta bir yürüyen ölüye dönüştüğü görülüyor.

ABD'den dehşet veren görüntüler geldi: Görenler "Amerikan rüyası bu mu?" diye sordu - Resim : 2

"AMERİKAN RÜYASI BU MU?"

İnsanların bu korkunç görüntüleri ve sokakların içler acısı hali ABD'nin gerçek yüzünü ortaya koydu. Görüntüler, ABD'de sokakların içler acısı hali izleyenlere "Amerikan rüyası bu mu?" dedirtti.

ABD'den dehşet veren görüntüler geldi: Görenler "Amerikan rüyası bu mu?" diye sordu - Resim : 3

ABD'den dehşet veren görüntüler geldi: Görenler "Amerikan rüyası bu mu?" diye sordu ile ilgili etiketler ABD uyuşturucu philadelphia sokak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.