ABD’deki saldırıda ölü sayısı 58, yaralı sayısı 500’den fazla…

ABD'nin Las Vegas kentinde meydana gelen silahlı saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlenmişti, FBI ise örgütün saldırı ile ilgili bağlantısının olmadığını açıkladı

ABD Las Vegas'ta meydana gelen silahlı saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi, FBI ise örgütün saldırı ile ilgili bağlantısını bulamadıklarını açıkladı

Reuters, terör örgütü DEAŞ'ın Las Vegas'ta gerçekleşen silahlı saldırıyı üstlendiğini duyurdu. Terör örgütü DEAŞ açıklamasında, saldırganın aylar önce Müslüman olduğunu iddia etti.

ABD'li yetkililer ise "Las Vegas saldırısını DEAŞ'ın üstlenmesine temkinli yaklaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

Las Vegas polisi, saldırganın 64 yaşındaki Stephen Paddock olduğunu duyurmuş ve Paddock'un herhangi bir örgütle bağlantısı olmadığını düşündüklerini açıklamıştı.

FBI: SALDIRGANIN DEAŞ İLE BAĞLANTISI YOK

FBI, Las Vegas saldırganının DEAŞ ile herhangi bir bağlantısını bulamadıklarını açıkladı

ABD tarihinin en ölümlü silahlı saldırısını gerçekleştiren Stephen Craig Paddock'un, 28 Eylül Perşembe günü Las Vegas'taki otele yerleşip keşif yaptığı ortaya çıktı.

Saldırıyı Mandalay Bay Hotel'in penceresinden otomatik silahla gerçekleştiren saldırganın 32. katta bulunan otel odasından 10 tane daha silah çıktı.

trump

ABD BAŞKANI TRUMP’TAN AÇIKLAMA

FBI’nın açıklamalarından sonra ABD Başkanı Trump’ta açıklamalarda bulundu. Saldırının tamamıyla kötülük kokan bir eylem olduğunu ve kötülüğün insanlığı yenemeyeceğini belirtti.

ABD’deki saldırıda ölü sayısı 58, yaralı sayısı 500’den fazla… ile ilgili etiketler ABD Trump FBI lasvegas
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.