ABD'deki davada tanıklık yapan FETÖ'cü polis Korkmaz böyle kaçırıldı...

ABD’deki kumpas davasında Türkiye aleyhine tanıklık yapan FETÖ’cü polis Korkmaz, örgütle bağını inkar etse de firari ByLock’çu avukatı Alperen’in FBI ile işbirliği yaparak kaçışını organize ettiği ortaya çıktı.

Akşam Gazetesi'nden Hilal Yıldırım'ın haberine göre; ABD’deki Hakan Atilla davasında Türkiye aleyhine tanık olan FETÖ’cü polis Hüseyin Korkmaz’ın ülkeden kaçışını araştıran ekipler şok edici ayrıntılara ulaştı. Yapılan araştırmalarda Korkmaz’ın Emniyet Müdürlüğü’nden ilişiğinin kesilmesinin ardından 3 Mart 2016’da avukat Ertuğrul Gazi Alperen’e ait işyerinde SGK kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

ABD İLE KAÇIŞINI ORGANİZE ETTİ

Alperen’in ByLock kullanıcısı olduğu, FBI ile Korkmaz’ın kaçırılmasını organize ettiği belirlendi. FETÖ soruşturması kapsamında firari olan Alperen’in polis memurları imamı Süleyman Uysal ve Yunanistan imamı Recep Uzunallı ile irtibatı tespit edildi. Alperen’in 17-25 Aralık’ta haklarında işlem yapılan FETÖ’cü polislerin ve aynı zamanda Hüseyin Korkmaz’ın da avukatlığını yaptığı belirlendi.

sgk

HAİN EŞLERİYLE AYNI DERNEKTE

Avukat Alperen’in FETÖ mensuplarının 17-25 Aralık Emniyet Genel Müdürlüğü’nden temizlenmeye başlaması ile kamuoyu oluşturmak üzere kurulan ve K.H.K. ile kapatılan Günün Mağdurları Derneği üyesi olduğu tespit edildi. Bu derneğin üyeleri arasında Ali Fuat Yılmazer’in eşi Fatma Saadet Yılmazer, Gültekin Avcı, Serdar Güldalı, Tufan Ergüder gibi isimlerin bulunduğu belirlendi. Alperen’in, Hüseyin Korkmaz’ın yakını Fatma Korkmaz’la aynı uçakla Rusya’ya gittiği de tespit edildi.

ABD'deki davada tanıklık yapan FETÖ'cü polis Korkmaz böyle kaçırıldı... ile ilgili etiketler FETÖ ABD FBI hüseyin korkmaz böyle kaçtı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.