ABD'de yeni George Floyd vakası

ABD, siyahi George Floyd'un Minneapolis şehrinde polis tarafından öldürülmesinin etkisini atlatamamışken, benzer bir haber de Virginia'dan geldi. Eyalette, polisin gözaltına almak için yere yatırdığı siyah adama elektroşok silahıyla birden fazla kez ateş eden ve orantısız güç kullandığı kameralara yansıdı. Olay sonrası polis memuru gözaltına alındı.

Olay, ABD’nin Virginia eyaletindeki Fairfax County’de meydana geldi. Sokakta dolaşan ve gergin görünen siyahi bir kişi, polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldığı sırada, polis memuru Tyler Timberlake aniden elektroşok tabancasını ateşledi.

Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, siyahi kişinin rastgele yürüdüğü, olay yerine gelen bir sağlıkçının da “Sana yardım etmek için buradayım. Neye ihtiyacın olduğunu söyle” dediği duyuluyor.

SIRTINA DİZİNİ KOYUP DEFALARCA ATEŞ ETTİ

Bir süre sonra, polis memuru Tyler Timberlake’in siyahi kişiye arkadan yaklaşarak elektroşok tabancasını ateşlediği görülüyor. Yere düşen siyahi kişinin sırtına dizini koyan Timberlake, acıyla bağıran adamın ensesine elektroşok tabancasını dayayarak defalarca ateşledi. Diğer polis ve sağlık ekipleri de siyahi kişinin üzerine çıkarak etkisiz hale getirmeye çalıştığı görüldü.

DHA

ABD'de yeni George Floyd vakası ile ilgili etiketler ABD polis protesto Siyahi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.