ABD'de yaşayan Türklerden iki kötü haber!

Koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren ABD'de Türkler de salgından etkileniyor. New Jersey'de 66 yaşındaki Mustafa Doğuili adlı Türk korana nedeniyle vefat etti. Pensilvanya Eyaletinin Allentown kentinde yaşayan Nevzat Güçlen, kızının ardından eşini de Kovid-19 nedeniyle kaybetti.

ABD’deki Türklerin yoğun olarak yaşadığı New Jersey'in Paterson kentinde bir Türk vefat etti.

Koronavirüs nedeniyle Paterson’daki St. Joseph Hastahesinde tedavi gören Mustafa Doğuili 66 yaşında hastalığa yenildi.

Konya'nın Başhüyük ilçesinde doğan ve uzun yıllardır ABD'de yaşadığı öğrenilen Doğuili, Kovid-19 nedeniyle sadece ailesinin katılacağı bir cenaze töreni ile defnedilecek. 

ABD'de yaşayan Türklerden iki kötü haber!

ÖNCE KIZINI SONRA EŞİNİ KAYBETTİ

Pennsylvania eyaletinin Allentown şehrinde yaşayan Nevzat Güçlen'in kızı 44 yaşındaki Berrin Güçlen 24 Mart'ta Kovid-19 dolayısı ile vefat etmişti.

ForumUSA'nın haberine göre sürekli alışveriş yaptığı marketteki kasiyerden virüsü kaptığı belirtilen Berrin Güçlen'in bugün de annesi Glorida Güçlen hastalığa yenildi. 

Yaklaşık 50 yıldır ABD’de yaşayan 70 yaşlarındaki Nevzat Güçlen ile damadının da koronavirüs nedeniyle Allentown şehrindeki evlerinde karantina altında olduğu öğrenildi.

 

 

 

ABD'de yaşayan Türklerden iki kötü haber! ile ilgili etiketler ABD Koronavirüs Pensilvanya New jersey Allentown Paterson Mustafa Doğuili Nevzat Güçlen Berrin Güçlen Glorida Güçlen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.