ABD'de vahşet! 8 yıldır baktıkları pitbull cinsi 2 köpek 5 aylık ve 2 yaşındaki çocuklara saldırdı: Anne ağır yaralı

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir ailenin 8 yıldır baktığı iki pitbull cinsi köpek, 5 aylık Hollace Dean ve 2 yaşındaki Lilly Jane'i öldürdü.

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir ailenin 8 yıldır baktığı iki köpek, aileye saldırdı. Pitbull cinsi köpeklerin saldırısında ailenin 5 aylık Hollace Dean ve 2 yaşındaki Lilly Jane isimli çocukları hayatını kaybetti.

Anne Kirstie Jane Bennard ise çocukların kurtarmaya çalışırken ağır yaralandı.

ÇOCUKLAR OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Shelby County Şerif Ofisi, çocukların olay yerinde öldüğünü ve annenin hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Baba Colby Bennard'ın amcası Jeff Gibson ise Facebook'tan yaptığı açıklamada Anne Bennard'ın durumunun stabil olduğunu bildirdi. Bennard'ın bütün vücudunda çok sayıda ısırık izi olduğu belirtildi.

SALDIRI 10 DAKİKA SÜRDÜ

Evcil hayvanların neden saldırganlaştığının bilinmediğini ve saldırının yaklaşık 10 dakika sürdüğünü belirten Gibson, "Hiç iyileşmeyecek bir kalpten başka kalıcı bir hasar yok gibi duruyor." dedi

"8 YILDIR SALDIRGANLIK BELİRTİSİ GÖSTERMEDİ"

Anne Bennard'ın arkadaşı Kelsey Canfield, Cheeck ve Mia adlı köpeklerin 8 yıldır herhangi bir saldırganlık belirtisi göstermediğini belirterek  "Çocuklar, Bennard'ın her şeyiydi. Bir tehlike olsaydı, köpekleri asla çocuklarının yakınına getirmezdi." dedi.

 

ABD'de vahşet! 8 yıldır baktıkları pitbull cinsi 2 köpek 5 aylık ve 2 yaşındaki çocuklara saldırdı: Anne ağır yaralı ile ilgili etiketler ABD Saldırı Çocuk Tennessee pitbull 5 aylık Hollace Dean 2 yaşındaki Lilly Jane
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.