ABD'de Türk toplumu televizyonu TASC TV'ye erişim engeli

Sosyal medya platformu Youtube, ABD’de internet üzerinden Türk toplumuna yönelik yayın yapan TASC TV’ye erişimi engelledi. TASC TV Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Doğan, Youtube hesaplarına yükleme yapamadıklarını söyledi.

YouTube, ABD’de Türk toplumuna yönelik yayın yapan TASC TV’ye erişim engeli getirdi.

TASC TV Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Doğan, yaptığı açıklamada, “1915 Ermeni sözde soykırımı ve Ermenilerin Hocalı katliamı yayınlarımız nedeniyle engellenme ile karşı karşıyayız.” dedi.

"ARKASINDA ERMENİ LOBİSİ VE FETÖ UNSURLARININ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ"

Doğan, New York saati ile bugün yaklaşık 12.00'den itibaren Youtube hesaplarına yükleme yapamadıklarını ve canlı yayın girişimlerinin engellediğini belirterek “Daha önce de benzeri müdahaleler yapılmıştı, bunların arkasında örgütlü bir şekilde ABD’deki Ermeni lobisi ve FETÖ unsurlarının olduğunu düşünüyoruz.” diye konuştu.

Youtube’un engellemenin ne kadar süreceği konusunda bilgilendirme yapmadığını belirten Doğan, TASC TV’yi tekrar yayına sokmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

ABD'de Türk toplumu televizyonu TASC TV'ye erişim engeli ile ilgili etiketler ABD YouTube TASC TV erişim engeli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.