ABD'de şok saldırı: Çok sayıda ölü var!

ABD'nin Wisconsin eyaletinin Milwaukee kentinde bir bira fabrikasında düzenlenen silahlı saldırıda, ilk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybetti. İlk bilgilere göre işten çıkartılan bir çalışan silahla fabrikaya gelip 6 kişiyi öldürdü. Saldırgan daha sonra intihar etti.

Yerel basında yer alan haberlere göre, Milwaukee kentinde meydana gelen silahlı saldırıda aralarında saldırganın da olduğu 7 kişi öldü.

Milwaukee Polis Departmanının Twitter hesabından yapılan açıklamada ise polisin ''kritik bir olaya'' müdahale ettiği bildirildi ve vatandaşlardan o bölgeden uzak durmaları istendi.

ABD'de şok saldırı: Çok sayıda ölü var!

Saldırganın eski bir fabrika çalışanı olduğu, işten çıkartılınca silahla fabrikayı bastığı öğrenildi. 6 kişiyi öldüren saldırgan daha sonra ise yaşamına son verdi.

ABD'de şok saldırı: Çok sayıda ölü var! ile ilgili etiketler ABD Saldırı silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.