ABD'de skandal görüntüler ortaya çıktı

ABD'de bir doktorun sosyal medyada yaptığı paylaşım büyük tartışma yarattı. Ameliyat masasındaki organlarla fotoğraf çektirerek sosyal medyada paylaşan doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

ABD'de Michigan eyaletinde bir doktor ameliyat masasındaki hastanın doku ve organlarıyla fotoğraf çektirerek sosyal medyada paylaştı. Görüntüler sonrası doktor hakkında soruşturma başlatıldı.

ABD'nin Michigan eyaletine bağlı Grand Rapids ilçesinde bulunan bir hastanesindeki bazı kadın doğum doktorları, ameliyathanedeki hastaların doku ve organlarıyla poz verdikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Instagram’daki bir hesaptan paylaştı.

ABD'de skandal görüntüler ortaya çıktı

Poz verdikleri organ veya dokuların uzunluğunun ve ağırlığının tahmin edilmesini isteyen doktorların yaptığı paylaşımlar, sosyal medyada tepkilere neden oldu.
Spectrum Health sağlık kuruluşu söz konusu paylaşımların hayal kırıklığıyla öğrenildiğini belirterek sorunu çözmek için harekete geçildiğini duyurdu.

Paylaşım yapılan sosyal medya hesabı kapatılırken, doktorlar hakkında soruşturma başlatıldı.

ABD'de skandal görüntüler ortaya çıktı ile ilgili etiketler ABD doktor Instagram Sosyal Medya fotoğraf organ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.