ABD'de senatör adayı olan Mehmet Öz'den tepki çeken reklam: Silah taşıma hakkını savundu

ABD'de Cumhuriyetçi partiden senatör adayı olan ve eski Başkan Trump'ın desteklediği Mehmet Öz tepki çeken bir reklam yayınladı. Mehmet Öz, elinde silahla çektiği filmde 'silah taşıma hakkını savundu' Öz'ün reklam filmi sosyal medyada büyük tepki çekerken, sivil silahlanmaya tepki gösterdiği eski paylaşımları yeniden gündeme geldi.

Cumhuriyetçi partiden senato adayı olan Dr. Mehmet Öz, silahla ateş ettiği bir reklam yayınlayıp silah taşıma ve kullanma hakkını savunacağını belirtti.

"Hayatımıza fazla müdahale eden hükümetlere karşı silahlanmak anayasal hakkımız" ifadesini kullanan Dr. Öz, Ted Nugent, Rick Perry ve Donald Trump tarafından desteklendiğini ifade etti.

Bireysel silahlanmayla birlikte tekil saldırıların ve suç oranlarının arttığı ABD'de; Öz'ün reklam filmine büyük tepkiler geldi.

Öz'ün eski dönemde attığı tweetleri yeniden alıntılayarak paylaşan Twitter kullancıları, Öz'ü hedef aldı.

Öz'ün 2018'de attığı bir tweette, "Ateşli silahları bir halk sağlığı sorunu olarak görmenin zamanı geldi. Hükümetin, silah şiddetini kapsamlı bir şekilde incelemek için CDC'yi finanse etmesini talep etmek için bugün kongre üyenizle iletişime geçin" ifadelerini kullandığı görüldü.

ABD'de sadece son 2 haftada New York, Sacramento, Güney Karolina ve Washington'da saldırılar meydana geldi.

ABD'de senatör adayı olan Mehmet Öz'den tepki çeken reklam: Silah taşıma hakkını savundu ile ilgili etiketler Mehmet Öz Reklam silah ABD senatör Cumhuriyetçi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.