Polisten 14 yaşındaki çocuğa skandal muamele! Oradan oraya savurdu!

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Rancho Cordova Polis Departmanı'nda görevli bir polis memuru, 14 yaşında olduğu belirtilen siyahi bir genci yerlerde sürükleyerek kelepçelemeye çalıştı. Söz konusu görüntüler ülkede infiale yol açtı.

Siyahilere yönelik şiddet görüntüleriyle sık sık gündeme gelen ABD'de bu kez reşit olmayan bir kişiye uygulanan vahşi muamale gündemi meşgul ediyor.

Kaliforniya eyaletinde yer alan Rancho Cordova Polis Departmanı'nda görev yapan bir polis memuru, 14 yaşındaki çocuğu yerde sürükleyerek kelepçelemeye çalıştı. Çocuğun siyahi olması yeni tartışmaları beraberinde getirdi. 

Sosyal medyada büyük yankı bulan görüntülerde silahsız çocuk, tekrar tekrar yumruklanıyor, boynu sıkılıyor ve bir yandan diğer yana savruluyor.

''HİÇBİR NEDENİ YOKTU''

Söz konusu duruma ilişkin açıklama yapan ve görüntüleri kaydeden kişi, ''Polis acımasız bir şekilde mücadele etti ve en iyi arkadaşımın 14 yaşındaki erkek kardeşini hırpaladı. Memurun bu çocuğu bu şekilde dövmek ve travmaya yol açacak derecede müdahalede bulunmak için bir nedeni yoktu! O çocuğun bu tür stres anlarında ölümcül olabilecek, önceden var olan bir sağlık durumu var! Sebepsiz!” ifadelerini kullandı.

Polisten 14 yaşındaki çocuğa skandal muamele! Oradan oraya savurdu!

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntülerin sosyal medyada infiale yol açmasının ardından polis memuru hakkında soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Polisten 14 yaşındaki çocuğa skandal muamele! Oradan oraya savurdu! ile ilgili etiketler ABD polis Sosyal Medya Şiddet Siyahi Çocuk Rancho Cordova Polis Departmanı Kaliforniya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.