ABD'de petrolün varil fiyatı 0 doların altına düştü!

CNN Business'in haberine göre ABD'de petrol fiyatları varil başına 0 doların altına düştü. Son dakika haberine göre OPEC üyelerinin üretimde rekor seviyede kesintiye gitmesi de düşüşe çare olamadı...

ABD petrol fiyatları, Pazar günü koronavirüs salgının neden olduğu talepteki büyük çöküşten etkilenmeye devam ediyor. ABD'de petrol fiyatları pazartesi gününde de rekor seviyede geriledi. 

 ABD petrol vadeli işlemleri varil başına 0 doların altına düştü. Bu durum NYMEX 1983'te petrol vadeli işlem ticareti açtığından bu yana en kötü seviye.

ABD'de petrolün varil fiyatı 0 doların altına düştü!

OPEC, Rusya ve diğer üreticiler tarafından son 18 yılın en yüksek üretim kesintisine gidildi. Ancak rekor seviyelerdeki üretim kesintisi talep kaybını telafi için yeterli olmadı.

AxiCorp'un küresel piyasa stratejisti Stephen Innes, "OPEC + anlaşmasının şu anki petrol piyasalarını dengelemek için yeterli olmayacağını anlaması uzun sürmedi" dedi.

ABD'nin haziran vadeli petrol vadeli işlemleri % 12'den fazla düşerek 21.87 $ 'a geriledi. Küresel kriter Brent,% 3.9 düşüşle 27 $ 'ın altına düştü.

 

ABD'de petrolün varil fiyatı 0 doların altına düştü! ile ilgili etiketler Petrol CNN ABD Dolar varil
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.