Garsonu rezil etmek isterken zengin etti

ABD'nin San Diego kentine bağlı bir Starbucks şubesinde maske takmadığı gerekçesiyle kendisini uyaran garsonu sosyal medya hesabından ifşa eden kadın, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı.

ABD'de barista olarak yaşamını sürdüren Lenin Gutierrez'in başına talih kuşu kondu. Gutierrez, maskesiz şekilde dükkana gelen kadına hizmet vermeyi reddetti.

MASKE TAKMAK YERİNE İFŞA ETTİ

Kadın ise maske takmak yerine Gutierrez'in fotoğrafını çekerek sosyal medyada tepki göstermeyi tercih etti. Ancak kadının tepkisi sonrası Gutierrez adına bağış kampanyası başladı. 

BAĞIRDIKTAN SONRA FOTOĞRAFINI ÇEKİP PAYLAŞTI

Maskesiz müşteri Amber Lynn Gilles, barista Gutierrez'in fotoğtafını çekip sosyal medyada paylaştı ve şunları yazdı: "Maske takmadığım için bana servis yapmayı reddeden Starbucks'tan Lenin'le tanışın. Gelecek zaman polisleri bekleyeceğim ve tıbbi sonuç belgesi götüreceğim"

Garsonu rezil etmek isterken zengin etti

GUTİERREZ ADINA BAĞIŞ KAMPANYASI

Bir sosyal medya kullanıcısı bağış sitelerinden birinde kampanya başlatarak "San Diego Karen'ına karşı durduğu için Lenin'e bağış" adını verdi. Bağış kampanyasının asıl amacı bin dolarken bir haftanın sonunda binlerce kişinin bağış yapmasıyla 80 bin dolara ulaşıldı.

Garsonu rezil etmek isterken zengin etti - Resim : 2

Garsonu rezil etmek isterken zengin etti ile ilgili etiketler ABD salgın maske Dolar zengin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.