ABD'de garip soygun: “Çok üzgünüm ama bu bir soygundur. Bana 1 dolar verin. Teşekkürler"

Amerika Birleşik Devletleri'nin Utah eyaletinde 65 yaşındaki bir adam, hapse girmek için 1 dolarlık banka soygunu gerçekleştirdi. Özür dileyerek 1 doları alan adam, bankada polisin gelmesini bekledi.

65 yaşındaki Donald Santacroce, Pazartesi günü Salt Lake City'deki bir bankaya girdi ve sadece 1 dolar istedi.

NBC News'in haberine göre, daha sonra federal hapishaneye gidebilmek için polisin gelip onu tutuklamasını bekledi.

Santacroce'un veznedara "Bunu yaptığım için lütfen beni bağışlayın ama bu bir soygun . Lütfen bana 1 dolar verin, teşekkürler.” dediği öğrenildi. Daha sonra banka çalışanlarından polisi aramalarını istedi ve banka lobisinde oturup polisin gelmesini bekled. Hatta polisin geç gelmesi üzerine yaşlı adam polisler hakkında söylenmeyi de ihmal etmedi.

Beklerken banka şube müdürü çalışanları güvenlikleri için arka odaya kapattı. Olayda herhangi bir yaralanma bildirilmedi.

"CEZAEVİNE ALMAZSANIZ TEKRAR SOYGUN YAPARIM"

Polis nihayet geldiğinde, Santacroce onlara 1 dolarlık banknotu verdi ve onlara, federal bir suç olan bankayı soymak amacıyla bankaya girdiğini açıkladı . Ayrıca memurlara, cezaevinden salıverilirse başka bir banka soyacağını söyledi.

Salt Lake City Polis Departmanı, Santacroce’nin neden böyle bir soyguna giriştiğine ilişkin henüz bir açıklama yapmazken, polis departmanının resmi internet sitesinde soyguna dair soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

ABD'de garip soygun: “Çok üzgünüm ama bu bir soygundur. Bana 1 dolar verin. Teşekkürler" ile ilgili etiketler Dolar Soygun
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.