ABD'de dikkat çeken yasa önerisi! Dijital aşı zorunlu olacak...

Gazeteci Mehmet Ali Önel, ABD'de Demokratlar tarafından kongreye sunulan 6666 numaralı yasa tasarısına dikkat çekti. Kovid-19 yasası da denilebilecek öneriye göre izinsiz evlere girilebilecek, teste karşı çıkılamayacak, ailenin izni olmadan çocukları alınabilecek, Kovid-19 aşısı olmayanlar sosyal hayattan izole edilecek, Bill Gates'in gündeme getirdiği dijital aşı pasaportu zorunlu olacak. Üstelik yasa çıkmadan uygulama örnekleri de görülmeye başlandı...

Gazeteci Mehmet Ali Önel, sosyal medya hesabından koronavirüsle mücadele adı altında ABD Kongresine verilen yasa önerisinin detaylarını paylaştı.

Önel, 6666 kodu ile kongreye gönderilen yasa tasarısının kritik başlıklarını şöyle sıralıyor...

"ABD Kongresine #Covid19 için 6666 kodu ile yasa önerilmiş. Yasaya göre özetle; izinsiz evlere girilecek, test yapıcak, pozitif çıkanlar izole edilecek. Çoçuklar aile izini olmadan zorla alınabilecek. Test yaptırmak istemeyenlerin itiraz hakkı olmayacak.

 ABD'de dikkat çeken yasa önerisi! Dijital aşı zorunlu olacak...

Demokrat kanadın yasa önerisine göre; #Covid19 aşısı olmayanlar; okullara, kilselere, hastanelere akademik kurumlara giremeyecek. #BillGates'in de söz ettiği digital aşı pasaportu zorunlu olacak. Anlaşılan, küreselciler salgının devam edeceğini öngörüyor ve hazırlık yapıyor.

ABD'de dikkat çeken yasa önerisi! Dijital aşı zorunlu olacak... - Resim : 2

"Küreselcilerin adamı #DrFauci'yi bile görevden alamayan Trump öyle anlaşılan, sağlık politikalarına da müdahale edemiyor. Habere göre daha yasa çıkmadan uygulama başlamış bile. Sağlık önlemleri gerekçesiyle asker zoruyla aileler birbirinden ayrılıyor."

ABD'de dikkat çeken yasa önerisi! Dijital aşı zorunlu olacak... - Resim : 3

İşte Önel'in bahsettiği 6666 kodlu yasa teklifi:

ABD'de dikkat çeken yasa önerisi! Dijital aşı zorunlu olacak... - Resim : 4

ABD'de dikkat çeken yasa önerisi! Dijital aşı zorunlu olacak... ile ilgili etiketler ABD Koronavirüs yasa asker Mehmet Ali Önel kovid-19 covid-19 tasarı kongre demokrat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.