Protestoculara motorlu testereyle saldırdı

ABD'de siyahi George Floyd'un polis şiddeti nedeniyle yaşamına veda etmesinin ardından başlayan protestolar sürüyor. Son olarak bir kişi, protestoculara motorlu testere ile saldırdı. Kan donduran o görüntüler objektiflere yansıdı.

ABD’nin Minneapolis kentinde geçtiğimiz günlerde 46 yaşındaki siyahi George Floyd’un polis tarafından tutuklandığı sırada öldürülmesinin ardından başlayan protestolar tüm ülkede devam ediyor.

MOTORLU TESTEREYLE SALDIRDI

Teksas eyaletine bağlı McAllen kentinde Floyd cinayeti protestoları sırasında ismi bilinmeyen bir şahıs protestoculara elindeki motorlu testere ile saldırarak, tehdit etti.

''TEK OLAY BU OLDU''

Polis memuru Joel Morales, yaptığı açıklamada saldırganın gözaltına alındığını duyurdu. Morales, "Bugünkü barışçıl protestolarda gördüğümüz tek olay bu oldu. Saldırganı tespit ettik ve soruşturmayı sürdüreceğimiz süreçte kendisini gözaltında tutacağız" dedi.

(İHA)

Protestoculara motorlu testereyle saldırdı

Protestoculara motorlu testereyle saldırdı ile ilgili etiketler ABD ölüm protesto testere motorlu testere

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.