ABD'de bir kadın oda arkadaşının cesedini 'maaş' için aylarca sakladı

ABD'de yaşamını sürdüren bir kadın, oda arkadaşının cesedini sosyal güvenlik ödeneklerini alabilmek adına aylarca çöp tenekesinde sakladı.

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan 48 yaşındaki Michelle Haney, temmuz ayında hayatını kaybeden oda arkadaşı Jon Leonard’ın cesedini çöp tenekesine sakladığı için gözaltına alındı. Haney’in, Leonard’a ait sosyal güvenlik ödeneklerini almak için cesedi sakladığı belirtildi.

KOMŞULARIN DİKKATİ OLAYI ORTAYA ÇIKARDI

Haney, Manatee Polis Ofisi’ne verdiği ifadede temmuz ayında Florida’nın Bradenton ilçesindeki evlerinde Leonard’ı ölü bulduğunu ancak polisi aramak yerine saklamaya karar verdiğini belirtti.

Öncelikle 3 hafta boyunca cesedi bir dolapta saklı tutan Haney sonrasında geri gelip alacağını söyleyerek cesedi komşusunun çöp tenekesine bıraktı. İki ay boyunca Haney'in geri gelmemesinden şüphelenen komşular ise çöp tenekesindeki cesedi gördü.

GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine polis Haney’i gözaltına alırken Leonard'ın nasıl öldüğü ise araştırılıyor. İnsan vücudunu kötüye kullanmakla suçlanılan Haney için ek suçlamalar da bekleniyor.

(DHA)

 

ABD'de bir kadın oda arkadaşının cesedini 'maaş' için aylarca sakladı ile ilgili etiketler ABD Ceset çöp kutusu odenek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.