ABD'de 'acil durum' ilan edildi!

Tüm dünyayı kasıp kavuran korona virüs ABD'de yayılıyor. Vaka sayısının 79'a yükseldiği New York eyaletinde acil durum ilan edildi. Ülke genelinde vaka sayısı ise 377'e ulaşmış durumda.

New York Valisi Andrew Cuomo, eyalette virüs tespit edilenlerin sayısının bir gün içinde iki katına çıkmasının ardından "acil durum" ilan ettiğini duyurdu.

New York'taki vakaların sayısı 76'ya yükselirken, ülke genelinde ise şimdiye kadar 377 kişide korona virüs tespit edildi.

ABD'nin doğu yakasında bulunan Florida'da 2 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle Kovid-19'dan ölenlerin sayısı ise ülke genelinde 17'ye çıkmış durumda.

ABD'de 'acil durum' ilan edildi!

3 BİN 500 YOLCU VİRÜSLÜ GEMİDE TUTULUYOR

California açıklarında bekletilen 3 bin 500 kişilik yolcu gemisinde ise 21 kişide yeni tip koronavirüs tespit edildi.

Karantinaya alınan gemideki hasta sayısının daha da artmasından korkuluyor...

ABD'de 'acil durum' ilan edildi! - Resim : 2

100 BİNDEN FAZLA VAKA, 3 BİNDEN FAZLA ÖLÜ

İlk olarak Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde 12 Aralık 2019'da tespit edilen ve kısa sürede başka ülkelere yayılan yeni tip koronavirüsten dünya genelinde şu ana kadar 100 binden fazla kişi etkilendi.

Kovid-19 salgını nedeniyle 3 binden fazla kişi ise öldü.

ABD'de 'acil durum' ilan edildi! ile ilgili etiketler ABD New York florida korona virüs
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.