ABD'de 31 yaşındaki kadın, 16 yaşındaki çocuğa arabada tecavüz etti!

ABD'nin Teksas eyaletinde 31 yaşındaki Amanda Bush isimli bir kadın, aracında 16 yaşındaki çocuğa tecavüz ederken yakalandı. 2 çocuk annesi kadının aldığı 10 yıl ertelenmiş denetimli serbestlik cezası tepki çekti.

ABD 2 çocuk annesi 31 yaşındaki Amanda Bush isimli bir kadının skandalını konuşuyor. Bush, boş bir arazideki araçta 16 yaşındaki çocuğa tecavüz ederken yakalandı.

Araçta yapılan aramada uyuşturucu da ele geçirilirken, polise çocuğun yaşıyla ilgili yanlış beyanat verdiği ortaya çıkan kadın, 10 yıl ertelenmiş denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı.

Amerika'nın Teksas eyaletinde meydana gelen olayda, boş arazideki arabanın içinde 16 yaşındaki çocuğa tecavüz ederken yakalanan Amanda Bush isimli kadının yargılanmasına devam edildi. Teksaslı kadın, 16 yaşındaki çocuğa tecavüzde bulunduğunu kabul ettikten sonra hapis cezası yerine denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı. Cezanın bu kadar hafif olmasına tepki yağdı.

31 yaşındaki Amanda Bush, Mayıs ayında bir çocuğa ikinci derece ağır cinsel saldırı yapmaktan suçlu bulundu. Çarşamba günü, Yargıç Susan Kelly savunma anlaşmasını onayladı ve Bush'u 10 yıl ertelenmiş denetimli serbestlik cezasına çarptırdı.

POLİSE YALAN İFADE VERDİ

Waco Tribune-Herald'ın haberine göre Bush ayrıca hayatının geri kalanında cinsel suçlu olarak kayıt yaptırmak zorunda kalacak. Duruşmada hüküm giymiş olsaydı, Bush 20 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilirdi.

ABD'de 31 yaşındaki kadın, 16 yaşındaki çocuğa arabada tecavüz etti!

SONRA İTİRAF ETTİ

Otomobilde uyuşturucu da bulundu. Mahkeme belgelerine göre Bush, çocuğun 18 yaşında olduğu ve bir ilişkisi olmadığı konusunda polise yalan söyledi. Daha sonra kadın, çocuğun 16 yaşında olduğunu bildiğini ve cinsel ilişki içinde olduklarını itiraf etti.

Polis tarafından sorguya alınan kurban, Bush ile ilişkiye girdiğini doğruladı. Soruşturma sırasında, Bush'un gençle ilk ilişkisinin henüz 15 yaşındayken yaşandığı ortaya çıktı. Teksas'ta yasal rıza yaşı 17 olarak biliniyor.

ABD'de 31 yaşındaki kadın, 16 yaşındaki çocuğa arabada tecavüz etti! ile ilgili etiketler Kadın Tecavüz Çocuk araba
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.