ABD'de 18 yaşındaki öğrenci 'TikTok trendi' uğruna engelli öğretmenini hastanelik etti

ABD'nin Louisiana eyaletinde bir okulda gerçekleşen olay kan dondurdu. Video paylaşım platformu TikTok'ta trend olan 'öğretmenini tokatla' akımına katılmak isteyen 18 yaşındaki bir öğrenci, 64 yaşındaki engelli öğretmenini döverek hastanelik etti.

Louisiana'da gerçekleşen feci olayda, 18 yaşındaki Larianna Jackson isimli öğrenci, TikTokta son dönemde trend olan akım için 64 yaşındaki engelli İngilizce öğretmenine saldırdı.

ÖĞRENCİ CEZAEVİNE, ÖĞRETMEN İSE HASTANEYE GÖNDERİLDİ

Arkadaşları sınıftan çıktıktan sonra Jackson öğretmeninin yanına gitti. Arkadaşları uzaktan Jackson'ı çekerken, saldırgan aniden öğretmenine defalarca yumruk atmaya başladı. Yaşlı kadın aldığı darbelerin ardından tedavi için hastaneye kaldırıldı. Polis tarafından gözaltına alınan Jackson tutuklanarak cezaevine gönderildi.

18 yaşındaki öğrenci 'TikTok trendi' uğruna engelli öğretmenini hastanelik etti

 

ABD'de 18 yaşındaki öğrenci 'TikTok trendi' uğruna engelli öğretmenini hastanelik etti ile ilgili etiketler ABD TikTok Sosyal Medya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.