ABD Trump'ın gidişini kutluyor...

Başta New York olmak üzere Demokratların kazandığı kentlerde, Joe Biden'ın başkan seçilmesi ve Trump'ın gidişi kutlanıyor. New York'ta Bohemians Rapsody ile başlayan kutlamalar sokaklara taşmış durumda. ABD'nin diğer kentlerinde de durum farksız. Biden taraftarları cadde ve sokaklarda konvoy oluşturup dans ediyor. İşte New York'tan ABD'ye yayılan kutlamalardan bazı manzaralar...

Tarihi seçimin resmi olmayan sonuçlarına göre Demokratların adayı Joe Biden'ın 46. Başkan olmasının kesinleşmesi üzerine ABD'de coşkulu kutlamalar başladı. 

New York'un gökdelenlerinden yayılan Bohemians Rapsody ile başlayan kutlamalar sokaklarda devam ediyor.

ABD Trump'ın gidişini kutluyor...

Tarihi seçimin sonuçları başkent Washington'dan New York'a, sonucu belirleyen Philadelphia'dan Lansing'e ülkenin dört bir yanında anında yankı buldu.

ABD Trump'ın gidişini kutluyor... - Resim : 2

Sonuçlar Biden'ın İrlanda'da yaşayan kuzenlerinin yanı sıra Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in annesinin memleketi olan Hindistan'da da kutlandı.

ABD Trump'ın gidişini kutluyor... - Resim : 3

Ajanslar kutlamalara ilişkin çarpıcı görüntüler servis etti. 

 

ABD Trump'ın gidişini kutluyor... ile ilgili etiketler New York Joe Biden

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.