ABD seçimleri ne zaman? Seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?

ABD seçimleri ne zaman? Saat kaçta açıklanacak? Tüm dünyanın merakla beklediği ABD seçimlerine kısa bir zaman kala vatandaşlar araştırmaya başladı. ABD seçimleri ne zaman açıklanacak? Anket sonuçları nasıl? Sizler için araştırdık. Trump'ın rakibi Joe Biden kazanabilecek mi? ABD seçimleri ne zaman? Saat kaçta açıklanacak?

ABD seçimleri ne zaman? Saat kaçta açıklanacak? Son zamanlarda yaşanan ırkçı ve sağlık olaylarının ardından oylar ne yönde gidecek tüm dünya merakta. ABD seçimlerine kısa bir süre kala vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını ve anketlere göre kimin kazanabileceğini merak ediyor. ABD seçimleri hakkında detaylı bilgi haberimizde. ABD seçimleri ne zaman? Saat kaçta açıklanacak?

ABD Seçim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ABD'de başkanlık ve kongre seçimleri 3 Kasım'da yapılacak. Aynı gün, 435 sandalyeli Temsilciler Meclisi’nin tamamı için de oy kullanılacak.

ABD'nin dört yıl başkanlığını yapacak ismin belli olacağı seçimlerde sonuçlar, Türkiye saati ile 3 Kasım Salı'yı 4 Kasım Çarşamba'ya bağlayan gece açıklanacak. Ancak corona virüsü sebebiyle seçimlerde posta yoluyla oy kullanma imkanı da olduğu için seçim sonuçlarının açıklanması uzun süre de alabilir.

ABD seçimleri ne zaman? Saat kaçta açıklanacak?

Anket sonuçları nasıl?

ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine 8 gün kala, ulusal çaptaki anketlerde eski Başkan Yardımcısı ve Demokrat başkan adayı Joe Biden'ın, rakibi mevcut Başkan Cumhuriyetçi Donald Trump'ın 7,9 puan önünde görünüyor.

ABD seçimleri ne zaman? Seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak? ile ilgili etiketler ABD Amerika Trump seçimleri seçim sonuçları ne zaman açıklanacak saat kçta anket sonuçları nasıl biden
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.