ABD polisinden yine skandal görüntüler geldi: şüpheliyi yere yatırıp öldüresiye dövdüler

ABD'den gelen son görüntü, George Floyd olayından bu yana değişen bir şeyin olmadığını kanıtladı. Arkansas eyaletinde 3 polis bir şüpheliyi gözaltına almaya çalışırken öldüresiye dövdü. Sosyal meydada paylaşılan görüntüler büyük tepki çekti.

ABD'nin Arkansas eyaletinde 3 polis, otoparkta bir şüpheliyi öldüresiyle darbetti. Açığa alınan polislerin sert müdahalesi, akıllar George Floyd olayını bir kez daha getirdi.

ABD polisinden yine skandal görüntüler geldi: şüpheliyi yere yatırıp öldüresiye dövdüler

Arkansas eyaletinde 3 polis, 27 yaşındaki Randall Worcester'ı öldüresiye darbetti. Worcester'ı 3 polisin defalarca yumrukladığı ve birkaç kez kafasını beton zemine çarptığı kameraya yansıdı.

ABD polisinden yine skandal görüntüler geldi: şüpheliyi yere yatırıp öldüresiye dövdüler - Resim : 2

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından polisler açığa alındı. Polisler görevden uzaklaştırılırken Arkansas Valisi Asa Hutchinson olayın araştırılacağını söyledi.

 

ABD polisinden yine skandal görüntüler geldi: şüpheliyi yere yatırıp öldüresiye dövdüler ile ilgili etiketler ABD polis Gözaltı Şüpheli dayak arkansas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.