ABD ordusu için çalışan köpekler arkada bırakılarak ölüme terk edildi!

ABD, herkesi olduğu gibi en sadık dostlarını da arkada bırakarak kaçtı. Kabil Havalimanı'nda ABD ordusu mensubu olan ve askeri eğitim almış 51 adet köpek, kafeslerin içinde terk edilmiş halde bulundu.

ABD'nin Afganistan'ı ve kendisine ait tüm silah ve ekipmanlarını Taliban'a adeta bırakarak apar topar çekilmesinin ardından bir skandal daha ortaya çıktı.

ABD ORDUSU MENSUBU KÖPEKLER GERİDE BIRAKILARAK TERK EDİLDİ

ABD vatandaşları, ABD ile iş yapmış Afganlar, tercümanlar ve sivillerin yanısıra askeri köpekler de geride bırakıldı.

ABD orudusu mensubu olan ve askeri eğitim almış köpekler, Taliban'ın bugün ele geçirebildiği Kabil Havalimanı terminallerinin birinde, kafeslerin içinde terk edilmiş halde bulundu. 

ABD ordusu için çalışan köpekler arkada bırakılarak ölüme terk edildi!

ABD ordusuna hizmet etmiş, insanın 'en sadık dostu' olarak bilinen köpeklerin sonu ise, ABD'ye yardım etmiş diğer tüm dostlarından farksız oldu: Ölüme terk edilmek. 

 

 

ABD ordusu için çalışan köpekler arkada bırakılarak ölüme terk edildi! ile ilgili etiketler ABD Ordu asker köpek Kabil Afganistan
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.