ABD medyası: Trump çifti Beyaz Saray'da ayrı yataklarda uyuyordu

ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın görevi bırakmasının üzerinden bir gün bile geçmeden ABD medyası Trump’ın sırlarını ortaya saçtı. CNN International’a konuşan bir Beyaz Saray görevlisi Donald Trump'ın görevi boyunca eşinden ayrı yatak odasında uyuduğunu söyledi.

Amerikan medyası Trump'ın 4 yıllık görevindeki özel hayatını mercek altına aldı.

İddiaya göre Trump, 4 yıllık görevi boyunca Beyaz Saray'da eşi Melania Trump ile ayrı yatakta uyudu.

ABD medyasının iddiasında, dün Beyaz Saray’dan ayrılan Melania Trump’ın Florida’ya iniş yaptıktan sonra eve gitmek istediği ve Beyaz Saray’dan ayrıldığı için mutsuz olmadığı öne sürüldü.

ABD medyası: Trump çifti Beyaz Saray'da ayrı yataklarda uyuyordu

Melania Trump ve Donald Trump’ın kendilerine ait ayrı yatak odalarında kaldığı iddia edildi.

CNN International’a açıklamalarda bulunan ve ismi açıklanmayan eski Beyaz Saray personeli, “Donald Trump, daha önce diğer yönetimler sırasında bir çalışma veya çalışma odası olan kendi yatak odasında uyudu” diye konuştu.

(DHA)

ABD medyası: Trump çifti Beyaz Saray'da ayrı yataklarda uyuyordu ile ilgili etiketler Trump abd başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.