ABD konsolosluğu Öksüz'ü üzerine kayıtlı olmayan numaradan aramış...

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kayıplara karışan Adil Öksüz'ün ABD elçiliği telefonla tarafından arandığı ortaya çıkmıştı.

ABD tarafından yapılan açıklamada ise bu aramanın bir prosedür olduğu ve vizesinin iptal edilmesi nedeniyle gerçekleştiği ifade edilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, katıldığı canlı yayında konuyla ilgili çok önemli bir detayı paylaştı. Aydın, FETÖ imamı Adil Öksüz'ün arandığı numaranın vize başvurusunda ABD'li görevlilere verdiği numara olmadığını açıkladı. Konsolosluk firari Öksüz'ü üzerine kayıtlı olmayan, kendi evraklarında beyan edilmeyen ve darbe girişimi gecesi kullandığı telefon numarasından aradı.

Konsolosluk kendilerine beyan edilmeyen, hain Adik Öksüz'ün adına olmayan telefon numarasını nereden biliyordu?

ABD konsolosluğu Öksüz'ü üzerine kayıtlı olmayan numaradan aramış... ile ilgili etiketler Adil Öksüz ABD telefon konsolosluk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.