ABD Kongresi'nde kuduz tilki paniği: 9 kişiyi ısırdı, aralarında Kongre üyesi de var

ABD Kongre binası çevresinde gezen ve kuduz olduğu tespit edilen tilki 9 kişiyi ısırdı. Tilkinin ısırdığı kişiler arasında polis memuru ve Kongre üyesi de bulunuyor. Kuduz olduğu tespit edilen tilki ve yavruları uyutuldu.

Washington’da ABD kongre binasında görevli polis, kongre binası ve çevresinde 4 Nisan Pazartesi günü tilki saldırısı bildirimleri almaya başlayınca tilkiyi Salı günü yakalayarak test etti.,

ABD Kongresi'nde kuduz tilki paniği: 9 kişiyi ısırdı, aralarında Kongre üyesi de var

Polis, tilkinin kuduz olduğunu belirlediklerini ifade ederek tilki tarafından ısırılan veya saldırıya uğrayan herkesin sağlık merkezlerine başvurmasını istedi.

ABD Kongresi'nde kuduz tilki paniği: 9 kişiyi ısırdı, aralarında Kongre üyesi de var - Resim : 2

EN AZ 9 KİŞİYİ ISIRDI

Temsilciler Meclisi’nde kongre üyesi olan Senatör Dr. Ami Bera ve medya organı Politico muhabiri Ximena Bustillo dahil olmak üzere en az 9 kişiyi ısıran kuduz tilki ve yavruları uyutuldu.

Senatör Dr. Bera ve gazeteci Bustillo, kuduz aşısı olduklarını açıkladı.

 ABD Kongresi'nde kuduz tilki paniği: 9 kişiyi ısırdı, aralarında Kongre üyesi de var - Resim : 3

ABD Kongresi'nde kuduz tilki paniği: 9 kişiyi ısırdı, aralarında Kongre üyesi de var ile ilgili etiketler ABD Kuduz kongre tilki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.