ABD Kolej Ligi'nde büyük kavga

Amerika Birleşik Devletleri'nde oynanan bir kolej ligi maçında sahalarda ender rastlanan büyüklükte bir kavga çıktı. Tüm oyuncuların karıştığı kavga güçlükle ayrıldı.

ABD Kadınlar Kolej Ligi’nde Alabama St. ve Texas Southern arasında oynanan maç, büyük bir kavgaya sahne oldu.

MAÇ İPTAL EDİLDİ

Alabama St.’in 84-51 önde götürdüğü karşılaşmada ortalık bir anda karıştı. Bütün basketbolcuların karıştığı kavga, güçlükle durdurulurken, maç iptal edildi.

Neden çıktığı anlaşılmayan kavga, bir anda büyüdü. Güvenlik görevlilerinin de sahaya dalmak zorunda kaldıkları kavgada yumruklar havada uçuştu. Oldukça zor kontrol altına alınan basketbolcular, birbirlerine öldüresiye saldırdı. Kavganın durdurulmasının ardından hakemler basketbolcuları soyunma odalarına gönderdi.

Yaşanan kavga sonrası hiçbir sporcunun gözaltına alınmadığı öğrenildi.

ŞİDDET OLAYLARINDA SIFIR TOLERANS

Konu ile ilgili maç sonrası bir açıklama yayınlayan Alabama St. yönetimi, yaşananlar nedeniyle büyük üzüntü içinde olduklarını ve kendi sporcuları ile ilgili gereken cezaları uygulayacaklarını belirtti. Açıklamada, Alabama St. yönetiminin bu gibi şiddet olaylarında sıfır tolerans ilkesine sahip olduğu hatırlatıldı.

ABD Kolej Ligi'nde büyük kavga

ABD Kolej Ligi'nde büyük kavga ile ilgili etiketler ABD Basketbol Kavga Kolej Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.