ABD, İran devlet televizyonunun internet sitelerine el koydu!

İran devlet televizyonuna ait iki ve Yemen'de Husilere ait bir internet sitesinin domainlerine ABD tarafından el konulduğu iddia edildi. Sitelerde yer alan FBI logosu, ABD tarafından el koyma sebebi sayıldı.

ABD'nin, İran devlet televizyonuna ait Arapça ve İngilizce yayın yapan bazı internet sitelerine el koyduğu iddia edildi.

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı'nda yayımlanan haberde, devlet televizyonuna ait İngilizce yayın yapan 'Press TV' ve Arapça yayın yapan 'Al Alam' ile Yemen'deki Husilere ait 'Al Mesira' kanallarının internet sitelerinin domainlerine ABD tarafından el konulduğu ileri sürüldü.

SİTELERDE FBI LOGOSU EL KOYMA SEBEBİ SAYILDI

AA'nın aktardığı bilgilere göre, İran devlet televizyonuna ait söz konusu sitelerin girişinde ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ile ABD Ticaret Bakanlığı Endüstri ve Güvenlik Bürosunun logoları yer alıyor ve nükleer, biyolojik ve teknolojik kaçakçılıkla ilgili yasaların kendilerine 'el koyma' hakkını verdiği savunuluyor

ABD, İran devlet televizyonunun internet sitelerine el koydu! ile ilgili etiketler ABD İran devlet televizyonu site internet sitesi el koydu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.