ABD Golan Tepeleri'ni İsrail toprağına kattı!

ABD Başkanı Donald Trump, 25 Mart'ta Golan Tepeleri üzerinde İsrail'in egemenliğini ABD'nin resmen tanıdığını ilan eden başkanlık kararnamesini imzalamıştı. Trump hükümeti şimdi de kendi haritalarında Golan Tepeleri'ni İsrail toprağı olarak gösterdi.

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz ay Suriye'nin toprakları olan ancak İsrail işgalindeki Golan Tepeleri'ni tanıyacaklarını söyledi. Ardından da bu skandal kararı İsrail Başbakanı ile birlikte imzaya döktü.

25 Mart'ta Beyaz Saray'da Netanyahu ile atılan imza sonrası ABD şimdi de harita değişikliğine gidildi. ABD'nin haritalarında bu bölge İsrail toprağı olarak yer almaya başladı.

 ABD Başkanı Donald Trump'ın Uluslararası Müzakereler Özel Temsilcisi Jason Greenblatt, Twitter hesabından "Golan Tepeleri üzerinde İsrail egemenliğini tanıyan bir bildiri yayımladıktan sonra uluslararası harita sistemimizdeki yeni ilaveye hoş geldiniz" paylaşımında bulundu.

İşte o skandal paylaşım:

ABD Golan Tepeleri'ni İsrail toprağına kattı!

ABD Golan Tepeleri'ni İsrail toprağına kattı! ile ilgili etiketler Donald Trump ABD Suriye İsrail Golan Tepeleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.