ABD Büyükelçisi'nden bir mesaj da Ayasofya Camisi'nin önünden!

Daha önce Afrika ve başka yerlerde kritik anlarda kritik görevlerde bulunmuş biri olan ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, İstanbul ziyaretinin ardından eşiyle birlikte Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi önünden teşekkür mesajı paylaştı. Flake'in İmamoğlu ile görüşmesi ve görüşmenin İngiliz Büyükelçisinin ardından yaşanması, Kılıçdaroğlu dahil bazı yerlere mesaj olarak algılanmıştı.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, İstanbul’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Büyükelçi Flake, ziyaretlerinin ardından Sultanahmet Camii ve Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’ni gezdi.

TEŞEKKÜR MESAJI PAYLAŞTI

Flake gezinin ardından eşi Cherly Flake ile birlikte Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin önünden bir video kayda alarak, İstanbul’a teşekkür etti. Flake çiftinin teşekkür mesajını konsolosluğun ABDİstanbul sayfasından paylaşıldı.

Flake'in İmamoğlu ile görüşmesi ve görüşmenin İngiliz Büyükelçisinin ardından yaşanması, Kılıçdaroğlu dahil bazı yerlere mesaj olarak algılanmıştı.

 

ABD Büyükelçisi'nden bir mesaj da Ayasofya Camisi'nin önünden! ile ilgili etiketler İstanbul İmamoğlu mesaj flake teşekkür mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.