ABD bu iddia ile çalkalanıyor! Ünlü şov yıldızı, 16 yaşındaki kızı zorla kamyona bindirip tecavüz etti!

ABD, ünlü şov yıldızı Connor Smith hakkındaki tecavüz iddialarıyla çalkalanıyor. 16 yaşındaki bir kız, 31 yaşındaki eski realite şov yıldızı Smith tarafından zorla kamyona bindirilerek tecavüze uğradığını iddia etti. Şikayet sonrası yıldız isim tecavüz ve şiddet suçuyla tutuklandı.

ABD’nin Illinois eyaletine bağlı Cook County’de eski bir realite şov yıldızı olan şimdi ise sosyal medya üzerinden kedi satan 31 yaşındaki Connor Smith hakkındaki iddia ile çalkalanıyor. 

"BENİ KAMYONA ATIP, TECAVÜZ ETTİ"

16 yaşındaki bir kız, Connor Smith'e evinin adresini verdiğini, aynı akşam yatak odasının penceresinin kırılarak açıldığını ve bir kamyona atıldığını ve  tecavüze uğradığını iddia etti. 

ÜNLÜ YILDIZ TUTUKLANDI

Yolculuk sonunda bir otele götürüldüğünü orada şiddete ve tecavüze uğradığını iddia eden genç kızın ifadesine göre realite yıldızı Connor Smith, tecavüz ve şiddet suçuyla tutuklandı.

 

ABD bu iddia ile çalkalanıyor! Ünlü şov yıldızı, 16 yaşındaki kızı zorla kamyona bindirip tecavüz etti! ile ilgili etiketler ABD Tecavüz Çocuk Connor Smith yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.