ABD Başkanı Joe Biden Kalabalığa selam vermek isterken bisikletten düştü!

79 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden, evinin yakınlarında bisiklet sürerken kenardaki gazetecilere selam vermek için durmaya çalıştığı sırada dengesini kaybederek yere düştü. Başkanın kazada yaralanmadığı açıklanırken o anlar kameralar tarafından dakika dakika görüntülendi

ABD'nin gümdemden düşmeyen başkanı Joe Biden bu sefer de geçirdiği ufak bir kaza ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

ABD Başkanı Joe Biden Kalabalığa selam vermek isterken bisikletten düştü!

EL SALLADIĞI SIRADA YERE YUVARLANDI

ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin Delaware eyaletindeki evine giderken bisikletten düştü. Etrafı güvenlik görevlileri ile sarılı olan Biden, kendini takip eden gazetecilere el salladığı sırada sırada bisikletinden düşerek yere yuvarlandı.

ABD Başkanı Joe Biden Kalabalığa selam vermek isterken bisikletten düştü! - Resim : 2

AYAKKABILARI BİSİKLET PEDALINA SIKIŞTI

ABD Gizli Servis Ajanları ve korumaları anında müdahale ederek başkanı ayağa kalkmasına yardım etti. Ayağa kalkan ve 'iyiyim' diyen Biden'ın ciddi bir yara almadığı ifade edilirken, ayakkabılarının bisiklet pedallarına sıkıştığını belirtti. Biden’ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

ABD Başkanı Joe Biden Kalabalığa selam vermek isterken bisikletten düştü! - Resim : 3

İHA

ABD Başkanı Joe Biden Kalabalığa selam vermek isterken bisikletten düştü! ile ilgili etiketler ABD abd başkanı Joe Biden bisikletten düştü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.