ABD Başkanı Biden'ın Covid-19 testi negatif çıktı

ABD Başkanı Joe Biden'ın testinin negatif çıktığı duyuruldu. Geçen hafta Covid-19'a yakalanan 79 yaşındaki Biden'ın izolasyondan çıkacağı belirtildi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın doktoru Kevin O'Connor, 79 yaşındaki siyasetçinin sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaparak, şunları söyledi:

"ABD Başkanı Joe Biden'ın Covid-19 testleri negatife döndü. Biden'ın ateşi yok. Bu nedenle ABD Başkanı sıkı izolasyon önlemlerini durduracak."

Bununla birlikte 0'Connor, hastalığı yeniden nüksetme riskine karşın sık sık test edileceğini ve ABD Başkanı'nın başkalarının yanındayken 10 gün boyunca maske takacağını sözlerine ekledi.

GEÇEN HAFTA COVİD-19'A YAKALANMIŞTI

Diğer taraftan, Beyaz Saray geçen hafta Biden’ın corona virüse yakalandığını duyurmuştu.

Yapılan yazılı açıklamada,  Biden’ın semptomlarının çok hafif olduğu ve iyileşene kadar karantinada kalacağı aktarılmıştı. Ancak, tüm görevlerini telefon veya çevrimiçi görüşmeler aracılığıyla süreceği kaydedilmişti. 

ABD Başkanı Biden'ın Covid-19 testi negatif çıktı ile ilgili etiketler Koronavirüs ABD ABD Başkanı Joe Biden covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.