ABD Başkanı Biden'dan bir şaşırtan hareket daha: Boşlukla tokalaştı

Yaptığı gaflar ve ilginç hareketleri ile sık sık gündeme gelen ABD Başkanı Biden'ın son hali dikkat çekti. Orta Doğu turu kapsamında İsrail'de bulunan Biden, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü. Biden Herzog ile tokalaştıktan sonra boşlukla tokalaştı. O anlar kameralara yansıdı.

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail temasları çerçevesinde İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından Herzog Biden’a "İsrail Cumhurbaşkanlığı Onur Nişanı"nı takdim etti.

BİDEN, İSRAİL CUMHURBAŞKANI HERZOG İLE BİR ARAYA GELDİ

ABD Başkanı Joe Biden, Orta Doğu ziyaretinin ilk durağı olan İsrail’de temaslarına devam ediyor. Kudüs’teki Cumhurbaşkanlığı Konutuna gelen Biden, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve eşi tarafından kırmızı halı ile karşılandı. Biden, Herzog ile görüşmesi öncesi Cumhurbaşkanlığı Konutu ziyaretçi defterini imzaladı. Biden deftere, "Dostum, iki büyük ülkemiz arasındaki sağlam bağı derinleştirmek için yaptığın her şey için teşekkür ederim. Ortak İrlanda köklerimizden, ortak İsrail sevgimize kadar, kalben ve ruhen birleştik. Dostluğumuz kalıcı olsun ve büyümeye devam etsin! Büyükbabam Finnegan'ın dediği gibi, İrlandalı budur. Tanrı seni korusun” ifadelerini yazdı.

BOŞLUKLA TOKALAŞTI

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile tokalaştıktan sonra bir de boşlukla selamlaştı.

ABD Başkanı Biden'dan bir şaşırtan hareket daha: Boşlukla tokalaştı ile ilgili etiketler biden boşluk tokalaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.