ABD Başkanı Biden, Barrack Obama'ya 'tekrar aday olacağını' söyledi!

Biden'ın Obama'ya "tekrar başkan adayı olacağını" söylediği iddia edildi. The Hill gazetesi, kendi kaynaklarına dayandırdığı haberinde "Biden tekrar aday olmak ve bunun da herkes tarafından bilinmesini istiyor." ifadesini kullandı. Böyle bir şey olursa, Trump'ın seçimleri kazanmasının muhtemel olduğu değerlendiriliyor.

ABD Başkanı Joe Biden'ın, eski ABD Başkanı Barack Obama'ya başkanlık için tekrar aday olacağını söylediği öne sürüldü.

The Hill gazetesinin konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Biden, Obama'ya 2024 başkanlık seçimleri hakkındaki planlarından bahsetti.

Biden'ın 2024'te başkanlık için ikinci kez yarışa gireceğini söylediğini aktaran kaynaklar, "Biden tekrar aday olmak ve bunun da herkes tarafından bilinmesini istiyor." ifadesini kullandı.

TRUMP'I YENEBİLİR DİYORLAR AMA... ÇOK ZOR GÖRÜNÜYOR

ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın da 2024 için aday olmaya hazırlandığına işaret eden kaynaklar, düşük halk desteği oranlarına rağmen Biden'ın hala Trump'ı yenebilecek en güçlü Demokrat olduğuna dikkati çekti.

Fakat Biden'ın oyları hızla düşmeye devam ediyor. 

Obama, 5 Nisan'da Beyaz Saray'da düzenlenen bir etkinliğe katılmış ve Biden ile öğle yemeği yemişti.

 

SuperHaber

Kaynak: AA

ABD Başkanı Biden, Barrack Obama'ya 'tekrar aday olacağını' söyledi! ile ilgili etiketler Trump seçim biden aday Obama the hill
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.