Abartılı Sahnelerle Ada Masalı Kendi Sonunu Hazırlıyor! Ya Gün Değişikliği Ya Final

Ada Masalı dizisi şok yaratmaya devam ediyor. Eleştirilerin odak noktasında olan ancak yayınlanan son bölüm ile reytinglerin oldukça uzağında kalan Ada Masalı’nda gün değişikliğine gidilebileceği ve bunun devam etmesi durumunda ise yayından kaldırılarak final yapabileceği bile iddia edildi.

Başrollerde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı dizisi son bölümü ile reyitnglerin oldukça uzağında kaldı. Kendisine pek çok projeden teklif gelmesine rağmen bunlardan Ada Masalı’nı seçen ve bununla beraber hikaye ve karakterleri de oldukça beğendiğini her fırsatta dile getiren Navruz, başrollerdeki Ayşin Turan ile uyumundan da bahsetti.

Navruz’un hayranları ise bu proje ile seçim konusunda oyuncunun oldukça titiz davrandığını belirterek Ada Masalı dizisinden beklentilerin yüksek tutulması ile ilerleyen bölümlerde yaşanabilecek gün değişikliği sayesinde reytinglerin artabileceğinden söz edildi.

Abartılı Sahnelerle Ada Masalı Kendi Sonunu Hazırlıyor! Ya Gün Değişikliği Ya Final

Yayınlanan ilk bölümlerde yaz enerjisinin ortaya çıkması sonrasında Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinin etkileyici uyumu da şimdilik dikkatlerden kaçmazken senaryonun hep aynı seviyelerde olması eleştirilerinde ortak hedefi haline geldi.

Abartılı Sahnelerle Ada Masalı Kendi Sonunu Hazırlıyor! Ya Gün Değişikliği Ya Final - Resim : 2

Sosyal medyada diziyi yakından takip eden hayranlar ise Ada Masalı konusunda yapılan hataları gözler önüne sererek ifşaladı. Diziye olan eleştiriler gittikçe artarken bazı basit hataların yapıldığı ve abartılı sahnelerinde izleyiciyi oldukça rahatsız ettiği ve kısacası Ada Masalı dizisinin hayal kırıklığı yarattı ifade edildi.

Abartılı Sahnelerle Ada Masalı Kendi Sonunu Hazırlıyor! Ya Gün Değişikliği Ya Final - Resim : 3

Buna istinaden öncelikle dizinin yayın gününün değiştirilebileceği ve bundan da sonuç alınmadığı takdirde final yoluna gidilebileceği gelen son haberler arasında yerini aldı.

Abartılı Sahnelerle Ada Masalı Kendi Sonunu Hazırlıyor! Ya Gün Değişikliği Ya Final ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Alp Navruz Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.