AB Parlamentosu üyesinden Erdoğan'a övgü: Türkiye Fransa'dan daha güçlü!

Türkiye'nin ev sahipliğinde imzalanan Tahıl Sevkiyatı Anlaşması sonrası Avrupa Parlamentosu Fransız Üyesi Gilles Lebreton'dan Macron'a tepki geldi. " BM ile müzakere eden ne yazık ki Macron değil Erdoğan'dı. " diyen Lebreton, "Türkiye Fransa'dan daha güçlü!'' açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Gutteres ve Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun katılımıyla tahıl koridoru için tarihi imza dün İstanbul'da atıldı.

Karadeniz üzerinden dünya pazarlarına tahıl ve diğer gıda ürünlerinin taşınmasına ilişkin anlaşma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri António Guterres ve Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu katılımıyla Dolmabahçe Ofisi'nde imzalandı.

AB Parlamentosu üyesinden Erdoğan'a övgü: Türkiye Fransa'dan daha güçlü!

"TÜRKİYE FRANSA'DAN DAHA GÜÇLÜ"

Yapılan anlaşmada Türkiye'nin etkisine dikkat çeken Gilles Lebreton, ''Ukrayna tahıllarının ihracatına ilişkin anlaşma, Afrika'daki kıtlıkların önlenmesini mümkün kılacaktır. BM ile müzakere eden ne yazık ki Macron değil Erdoğan'dı. Türkiye Fransa'dan daha güçlü!'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

AB Parlamentosu üyesinden Erdoğan'a övgü: Türkiye Fransa'dan daha güçlü! ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı Avrupa Parlamentosu Fransız Fransa Gilles Lebreton macron tahıl anlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.