Aaron Boupendza'ya Galatasaray maçında "Covid protokolü" engeli

Hatayspor'un Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza, Galatasaray maçında kadroya alınmadı. Oynayıp oynamayacağı merak konusu olan gol makinesi, teknik direktör Ömer Erdoğan tarafından maç kadrosuna alınmadı. Milli takımdan dün dönen 24 yaşındaki santrforun 2. testinin negatif olduğu ve forma giyebileceği bildirilmişti.

Hatayspor'un gol makinesi Aaron Boupendza, bu akşamki Galatasaray maçında oynayacak mı? 26 maçta 18 golle dikkatleri üzerine çeken Süper Lig'in gol kralı, sakatlığı nedeniyle ilk yarıdaki maçta forma giyememişti. Gabonlu golcünün bu kez de koronavirüs kaptığı için oynayamayacağı iddia edilmişti.

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Boupendza'nın 2. testinin negatif olduğu ve bu akşam Galatasaray maçında forma giyebileceği bildirmişti. Ancak maçtan 1 saat önce açıklananan kadroda Boupendza'nın ismi yer almadı.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 24 yaşındaki golcüyü neden oynatmadığını maç öncesi röportajında, "Boupendza'nın Covid süreci dolmadı. Yarın 10. gün, yarın doluyor. Asıl sebep bu... Dün 16'da yola çıkıp, bugün yeni geldi. Yorucu bir yolculuk olmasına rağmen Covid protokolü bitseydi ben yine oynatırdım" sözleriyle açıkladı.

HATAYSPOR: Munir, Popov, Yusuf, Pablo, Mesut, Rayane Aabid, Ribeiro, Traore, Kamara, Akintola, Diouf.

GALATASARAY: Muslera, Şener, Donk, Etebo, Saracchi, Gedson Fernandes, Ömer Bayram, Feghouli, Arda, Onyekuru, Mohamed.

Aaron Boupendza'ya Galatasaray maçında "Covid protokolü" engeli ile ilgili etiketler Hatayspor Galatasaray Aaron Boupendza Rahmi Vardı ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.