Aaron Boupendza ve Halil Dervişoğlu Galatasaray'ın gündeminde!

Süper Lig'in 20. haftasında Denizlispor'u 6-1'lik farklı bir skorla geçen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Forvet arayışında olan sarı kırmızılı ekip, Hatayspor'un yıldız golcüsü Aaron Boupendza için teklifte bulundu. Öte yandan Galatasaray transferde sürpriz bir ismi daha gündemine aldı. Sarı kırmızılılar, Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu’nu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı kulüp, Falcao ve Diagne'den bu sezon yeterli derece de faydalanamamıştı. Forvet arayışında olan Galatasaray, Hatayspor'un yıldız golcüsü Aaron Boupendza'yı peşide düştü.

Aaron Boupendza ve Halil Dervişoğlu Galatasaray'ın  gündeminde!

Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor'u ağırlayan Galatasaray, maçtan 6-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bir önceki iç saha maçında da Sarı-kırmızılı takım, Gençlerbirliği'ni 6-0 yenerek gol şov yapmıştı. Süper Lig'in en çok gol atan ekiplerinden olan Galatasaray, golcüleri Radamel Falcao ve Mbaye Diagne'nin performansından ise hoşnut değil.

Ocak ayı transfer döneminde, gol bölgesine takviye yapmak için araştırmalarını hızlandıran sarı-kırmızılılar hedefini belirledi. Galatasaray, Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'da oynadığı oyunla adını duyuran Aaron Boupendza'nın peşine düştü.

24 yaşındaki Gabonlu genç golcü için kulübüne, 1 milyon euro peşin, 2.5 milyon euro eylül ayında ödenmek şartıyla toplam 3.5 milyon euroluk bir teklif sunuldu. Oyuncuya da 3.5 senelik kontrat önerildi.

Gabonlu 24 yaşındaki futbolcu Aaron Boupendza ligde bu sezon 13 kez gol atma başarısını gösterdi.

GALATASARAY HALİL DERVİŞOĞLU'NUN PEŞİNDE

Öte yandan sarı kırmızılı kulüp transferde sürpriz bir ismi daha gündemine aldı. Sarı kırmızılı ekip, Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu’nu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Aaron Boupendza ve Halil Dervişoğlu Galatasaray'ın  gündeminde! - Resim : 2

TRT Spor'un haberine göre; Onyekuru, İrfan Can Kahveci ve Mostafa Mohamed için girişimlerde bulunan Galatasaray, sürpriz bir ismi daha gündemine aldı. İngiltere Championship ekiplerinden Brentford forması giyen 21 yaşındaki Halil Dervişoğlu'nun kiralık olarak sarı kırmızılı ekibe gelebileceği öğrenildi.

Fatih Terim’in de kadrosuna dahil etmek istediği Halil'in peşine düşen Süper Lig'den başka talipler de var. Fakat sarı kırmızılıların bu transferi bitirmeye yakın olduğu taraf gelen bilgiler arasında.

Futbola Hollanda ekibi Sparta Rotterdam alt yapısında başlayan Halil Dervişoğlu, hücum bölgesinde santrfor ve kanat pozisyonlarında görev alabiliyor. 21 yaşındaki genç oyuncu, Ekim 2020'de Twente’den Brentford’a transfer oldu. İngiltere Championship'te 9 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Halil, Sparta Rotterdam forması ile 58 maçta 16 kez filleri havalandırdı. Ümit Milli Takım'da da genç futbolcu, çıktığı 11 karşılaşmada 8 kez gol sevinci yaşadı.

Aaron Boupendza ve Halil Dervişoğlu Galatasaray'ın gündeminde! ile ilgili etiketler Transfer Galatasaray Halil Dervişoğlu Aaron Boupendza golcü galatasaray transfer Galatasaray Transfer Haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.