Aaron Boupendza, 10 milyon euro

Hatayspor'un gol makinesi Aaron Boupendza, 10 milyon euro... Gabonlu santrfor için kulübe 5.2 milyon euroluk resmi teklif geldiğini açıklayan Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Lütfü Savaş, "Değerini bulmadan satmayı düşünmüyoruz. 10 milyon eurodan aşağıya satmayı düşünmüyoruz" dedi.

Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Lütfü Savaş, takımın gol makinesi Aaron Boupendza'yı 10 milyon eurodan aşağı satmayacaklarını açıkladı. 5-1'lik Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Savaş, "Bopendza’ya teklif var. 5 milyon 150 bin euro ve 5 milyon 250 bin ero’yu gördü. Rusya ve İtalya’dan teklif geldi. Biz satmadık. Boupendza çok teknik, güçlü ve hızlı bir oyuncu. Bu futbolcunun maliyeti bize çok uygun bir fiyata geldi ama bu futbolcu değerini bulmadan satmayı düşünmüyoruz. 10 milyon eurodan aşağıya satmayı düşünmüyoruz. Biz Hatayspor’a güzel bir tesis yapmak istiyoruz. Farkındaysanız Kamara’yı da aldık. İnşallah o da Hatayspor’a renk katacaktır” dedi.

Başakşehir'e 2 gol atan Gabonlu golcü, bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 19 maçta 15'e yükseltti. Sezon başında Mame Briam Diouf'u yedeklemesi için Fransa'nın Bordeaux kulübünden bedelsiz transfer edilen Boupendza'nın 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

 Aaron Boupendza, 10 milyon euro

FENERBAHÇE İLE KAFA KAFAYA OYNAYACAK BİR TAKIMIZ

Süper Lig’in 23. haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili de konuşan Lütfü Savaş, şu ifadelere yer verdi: "İnşallah önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçında da Süper Lig’e renk kattığımızı göstermek istiyoruz. Hatay’da hem gol konusunda seyir zevkiyle insanları mutlu etmek istiyoruz ama tabii ki doya doya Hatay’daki yemekleri de yemelerini istiyoruz. İnşallah salı günkü maç da güzel ve zevkli geçer. Hatayspor hak ettiği şekilde o maçı kazanır. Buradaki maç 0-0 tamamlanmıştı. 9 kişiyle mücadele etmiştik ama takım daha da oturdu.

Fenerbahçe de çok saygı duyulacak güçlü bir takım. Biz de o takımla kafa kafaya oynayacak güce sahibiz. O ahengi yakaladık. Tüm futbolcularımızı teknik ekibimizi futbolcularımız tebrik ediyorum. Ahenkli bir lig geçiriyoruz. Bu 5 yıllık emeğin ürünü. Süper Lig’e çıktık bu bugünkü başarı değil. Birikmiş bütün potansiyellerimizi kullandığımız için bugünkü başarıyı elde ettik. Bundan sonra da Hatayspor başarmaya devam edecektir.”

Aaron Boupendza, 10 milyon euro ile ilgili etiketler Hatayspor Lütfü Savaş Aaron Boupendza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.