Aaron Boupendza Hatayspor'da kaldı

Hatayspor yönetimi, Rusya'nın Krasnodar kulübüyle Aaron Boupendza transferi için el sıkıştı ancak Gabonlu golcü kendisine önerilen rakamları beğenmeyince 8.5 milyon euroluk transfer yattı. Yönetici Rahmi Vardı, "Sevindirici durum; Hatay'a gelmek istemeyen yabancı oyuncular artık Hatay'dan gitmek istemiyor" yorumunda bulundu.

Süper Lig'de çıktığı 23 maçta 18 gol atan Hatayspor'un gol makinesi Aaron Boupendza'nın Krasnodar'a transferi yattı...  Akdeniz ekibinin basın sözcüsü Rahmi Vardı, Gabonlu forvetin Rus ekibine transfer sürecinin olumsuz sonuçlandığını açıkladı.

İki gündür Krasnodar yöneticileri ile 24 yaşındaki golcünün transferi için görüştüklerini belirten Vardı, "Oyuncumuz, son görüşmemizde Hatayspor'da oynamaya devam etmek istediğini beyan edince Atakaş Hatayspor ve Krasnodar yetkilileri bu tercihi saygıyla karşıladı ve transfer noktalandı. Krasnodar yetkililerine de bu anlayışlarından dolayı teşekkür ettik. Aaron Boupendza dolayısıyla kulübümüzde kalmaya devam edecek" dedi. İki kulüp 8.5 milyon euro bonservis konusunda anlaşmış ancak Boupendza kendisine önerilen rakamlara burun kıvırmıştı.

YABANCILAR ARTIK GİTMEK İSTEMİYOR

Rahmi Vardı, Hatayspor'un emin ellerde olduğunu vurgulayarak şöyle devam etti:

"Hiçbir yöneticimiz ve onursal başkanımız, taraftarımızı üzecek bir hareketin içinde olmadı. Sevindirici durum; Hatay'a gelmek istemeyen yabancı oyuncular artık Hatay'dan gitmek istemiyor. Hoşgörü bulaşıcı demiştik. Bu, yabancı futbolcularımıza da bulaştı. Hatay'dan ayrılmak istemiyorlar. Aaron Boupendza inşallah golleriyle bundan sonraki dönemlerde daha iyi paralarla Hatayspor'a ciddi kazanımlar elde ettirir."

 
Aaron Boupendza Hatayspor'da kaldı ile ilgili etiketler Hatayspor Krasnodar Aaron Boupendza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.