Savaş: Aaron Boupendza'ya teklif yağdı ama satmadık

Devre arasında transerin gözdesi olan ancak Hatayspor 10 milyon euroda diretince takımda kalan Aaron Boupendza, atmaya devam ediyor. Hatayspor Onursal Başkanı Dr. Lütfü Savaş, Gabonlu golcünün geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hatayspor'un gol makinesi Aaron Boupendza, bu haftayı da boş geçmedi. 24 yaşındaki Gabonlu santrfor, 4-1'lik Kasımpaşa galibiyetinde takımını 44'te öne geçiren golü attı ve bu sezon 21 maçta 17 gole ulaştı. Son 10 haftada sadece 2 maçı boş geçen ve bu süreçte 16 golü üreten Boupendza, ara transfer döneminde transferin gözdesi olmuş ancak Hatay'da kalmıştı.

Akdeniz ekibinin Onursal Başkanı Dr. Lütfü Savaş, Kasımpaşa galibiyetinin ardından stat çıkışı açıklamalarda bulundu. Boupendza için 4 takımın teklif yaptığını söyleyen Savaş, şöyle konuştu: “Boupendza’yı İstanbul’dan Başakşehir ve 3 büyük takımımız istedi. Bunun dışında Ukrayna, Rusya ve İtalya’dan isteyenler oldu. 5.5 milyon euro ve 5 milyon 150 bin euro teklifler geldi. Ayrıca bonuslar da vardı. Ama bu tarz yetenekli futbolcuları çok fazla göremiyorsunuz. Şu anda Avrupa piyasasında en iyi çıkış yapan 25 oyuncu içinde 8. sırada.

Ben inanıyorum ki 2. yarıda daha çok çıkış yapacaktır. Hatayspor oyuncunun kıymetini biliyor, futbolcumuz da Hatayspor’un kıymetini biliyor. Burada mutlu. Yıl sonunda değerlendirme yapacağız. Hem Boupendza’nın hem de Hatayspor’un hayrına olacaksa transferi gerçekleşir. Biz onun futbol hayatına ve ekonomik hayatına katkı sağlayacak bir kulüp bulursak ve teklif de Hatayspor’u tatmin ederse, transfer yolunu seçeriz. Ancak şu ana kadar gelen teklifler değerinde olmadığı için bizimle yola devam etti. Haziran ayında hem kendisini hem de takımı düşünerek hareket edeceğiz."

Savaş: Aaron Boupendza'ya teklif yağdı ama satmadık ile ilgili etiketler Hatayspor Aaron Boupendza
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.