Aaron Boupendza Fenerbahçe'ye doğru... Vitor Pereira "alın" derse alınacak

Fenerbahçe yönetiminin transfer etmek istediği Aaron Boupendza için Vitor Pereira'dan onay bekleniyor. Portekizli teknik direktör ve ekibi 24 yaşındaki santrforun geçen sezonki maçlarını izleyip performans analizi hazırlıyor. Sarı-Lacivertli yönetim gelen rapora göre hareket edecek.

Hatayspor'un gol makinesi Aaron Boupendza adım adım Fenerbahçe'ye... Geçen sezon Süper Lig'de 36 maçta 22 golle gol kralı olan Gabonlu santrforu kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, yeni teknik direktör Vitor Pereira'dan onay bekliyor.

Geçen sezon devre arasında Rusya'ya transfer olmak üzereyken transfer sürecini durduran Fenerbahçe, "Gitme, yazın bize gelirsin" teklifi sunmuş ve Boupendza'da gitmekten vazgeçip Hatay'da kalmıştı. Geçen sezon en büyük sıkıntıyı golcülerden çeken Kanarya, Aston Villa'dan 6 milyon euro bonservisle satın aldığı ancak ilk sezonunda memnun kalmadığı Mbwana Samatta'yı Belçika Ligi'nden bir takıma satabilirse, Boupendza transferinde süreç hızlanacak.

GALATASARAY DA İSTİYOR

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında son olarak devre arasında yaşanan transfer savaşı bu yaz da Boupendza konusunda yaşanabilir. İrfan Can Kahveci için birbirine giren ezeli rakipler Gabonlu golcüyü kadroda görmek istiyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın elinde Radamel Falcao olduğu için 35 yaşındaki Kolombiyalı yıldızın kontratından çıkması gerekecek. 7 milyon euroya yakın para kazanan Falcao için, "Falcao formasını kendisinden çok taraftarlar giydi" yorumları yapılıyor. Teknik direktör Fatih Terim de yola çıkarken daha fazla güvenebileceği bir golcüyle çıkmak istiyor.

Aaron Boupendza Fenerbahçe'ye doğru... Vitor Pereira "alın" derse alınacak

TEKLİFLER MASADA BEKLİYOR

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 24 yaşındaki golcünün geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Boupendza’ya birçok kulübün ilgisinin olduğunu söyleyen Erdoğan, “Biz de Boupendza’yı takip ediyoruz. Futbolcumuz sağlık sıkıntılarından dolayı hala aramıza katılamadı. Yakında aramıza katılacak fazladan izin vermiştik milli takıma gittiği için. Boupendza takım arkadaşlarıyla birlikte çok güzel bir sezon geçirdi. Ligimizde gol kralı oldu ve birbirinden güzel goller attı. Bu performansı sonrası ülkemizde İstanbul kulüplerinin ve yurtdışından çok ciddi isteyen kulüplerin olduğunu görüyoruz. Kulübümüzde kendi menfaatleri doğrultusunda ve oyuncunun istekleri doğrultusunda bu transferi en iyi şekilde yapacaktır. Önümüzdeki günlerde bu konunun netlik kazanacağını düşünüyorum. Giderse kendisi adına çok mutlu oluruz ama aramızda kalırsa da ondan sonuna kadar faydalanmaya çalışırız. Şu anda netlik kazanan bir şey yok ama önümüzdeki günlerde her şey daha net olacaktır” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan Akdeniz ekibi yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sürdürüyor.

Aaron Boupendza Fenerbahçe'ye doğru... Vitor Pereira "alın" derse alınacak ile ilgili etiketler Hatayspor Fenerbahçe ömer erdoğan Aaron Boupendza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.